feedback_contentHeaderTitle

Feedback

Ervaringen van onze klanten …

De belangrijkste feedback komt van onze klanten. Daarom vragen we hen naar hun mening over onze producten en service. Hun beoordelingen worden via het onafhankelijke platvorm eKomi en hieronder verzameld.

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Onwijs goede begeleiding en hulp bij alle vragen die opkwamen tijdens het gehele proces. Thnx Jorrith!!
04.11.2019

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Beste, ik ben zeer tevreden met de aankoop van onze tenues: snelle antwoord op vragen, constante mogelijkheid tot aanpassen, zeer mooie afwerking van de logo's, ... 1 tip wil ik jullie meegeven: bij bestelling van een volledig tenue, best een voorbeeld tonen van zowel truitje als short samen. Op die manier heb je beter zicht op het totaal en kunnen eventuele fouten (bv verschillend lettertype) vermeden worden. mvg Karel
01.11.2019

Goed Goed Goed Goed Goed We kunnen de shirts nooit vooraf individueel beoordelen en goed voor druk geven. Heel jammer en leidt tot foutjes...
02.10.2019

Antwoord van owayo:

Wij vinden het erg jammer dat enkele van de shirts niet naar wens waren. Wij hebben inmiddels contact opgezocht met de klant, om een passende oplossing te kunnen bieden.

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Prima! Fijn dat er een express service is!
25.09.2019

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect De shirts komen goed overeen met de 3D weergaves op de website. Zeer tevreden met de feedback die je krijgt op je ontwerp.
23.09.2019

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Zeer snelle nabestelling via de e-mail.
09.09.2019

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Zeer snelle nabestelling via de e-mail.
09.09.2019

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect snelle service, moest het erg snel hebben, allemaal gelukt
08.07.2019

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Top service, Jorrith! Dank u.
27.06.2019

eKomi

eKomi

eKomi is een onafhankelijk portaal waarop klanten hun online aankoop veilig en transparant kunnen beoordelen. Onze klanten maken al sinds 2011 gebruik van eKomi om hun feedback te geven. Wij kunnen op de klantbeoordelingen bij eKomi geen invloed uitoefenen.

Duizenden andere feedbacks vind je op www.ekomi.nl

feedbackStarfeedbackStarfeedbackStarfeedbackStarfeedbackStar
www.owayo.nl is gemiddeld met 9.4 van 10 sterren beoordeeld op basis van 1582 eKomi-klantbeoordelingen