• Bedrukte hardloopshirts in actie
  • Sliderimage
  • Sliderimage
  • Sliderimage
  • Sliderimage
  • Sliderimage
  • Sliderimage

owayo

Hardlopen

owayo

owayo

Hardlopen

Zelf hardloopshirts ontwerpen

Ontwerp je eigen individuele hardloopshirts van professionele kwaliteit bij owayo. De hardloopshirts worden speciaal voor jou en naar jouw wensen geproduceerd. Je kiest zelf voor het design, de kleuren, logo's, opschriften en andere details.Meer...

Naar 3D-configurator
Bedrukte handbalshirts, ontworpen in de 3D configurator

Gratis 3D-configurator

Eigen hardloopkleding ontwerpen was nog nooit zo gemakkelijk. Gebruik onze 3D-configurator om eenvoudig en snel de mooiste designs te maken.

Naar 3D-configurator
Voorbeeld van een zelf ontworpen hardloopshirt

Onze producten

Naast hardloopshirts bieden we ook tights, jacken en verschillende accessoires aan. Bekijk hier ons complete hardloopassortiment.

Actuele levertijd

Normaal ( 3 weken)
Express (vanaf 7 werkdagen)

Uitgebreide informatie met betrekking tot onze levertijden en verzendkosten voor standaard- en expressproductie vind je hier.

owayo kledingspartner Bayernrundfahrt
owayo kledingspartner Sixdays Bremen
owayo kledingspartner Race Around Austria

owayo is officiële kledingsponsor van professionele sport

Hardloopkleding ontwerpen en bedrukken

Standaard loopshirts laten niet voldoende wie jij bent, waar jij voor loopt? Wij maken en bedrukken onze producten geheel naar jou wens! Laat je nu door ons en van onze shirts overtuigen dat wij de juiste partner zijn om dat te realiseren:

Hardloopkleding zelf ontwerpen? Zo doe je dat!

Eigen loopshirts bedrukken gaat heel makkelijk: Kies in de 3D-configurator je gewenste product uit. Geef daarna je voorkeur aan uit de vele beschikbare designs en kleuren. Via het snelmenu aan de rechterkant is het mogelijk opschriften en de club-en sponsorlogo's op het shirt te plaatsen.

Zo verloopt het bestelproces

Nadat je het design hebt afgerond kan de bestelling via het winkelmandje geplaatst worden. Wij controleren de designs op geschiktheid en sturen dan een besteloverzicht toe met alle relevante informatie. Nadat een goedkeuring op het besteloverzicht is ontvangen starten wij de productie. De Levertijd varieert, afhankelijk van het seizoen, tussen de 2 en 5 weken waardoor jouw eigen design snel op weg is naar jou!

Onze service

Wij zijn altijd bereid om te helpen! Vragen of de productkwaliteit, levertijden of bestelproces wij beantwoorden ze graag. Wij zijn te bereiken per telefoon of via E-Mail, alternatief kan ook een aanvraag via ons können Sie uns auch eine Anfrage über unser Contactformulier verstuurd worden. Indien er wensen zijn voor een speciaal design dan staat het design-team voor je klaar.

feedbackStarfeedbackStarfeedbackStarfeedbackStarfeedbackStar
www.owayo.nl is gemiddeld met 9.4 van 10 sterren beoordeeld op basis van 1407 eKomi-klantbeoordelingen