Productoverzicht IJshockey

Zelf ijshockeyshirts ontwerpen

Ontwerp je eigen individuele ijshockeyshirts van professionele kwaliteit bij owayo. De ijshockeyhirts worden speciaal voor jou en naar jouw wensen geproduceerd.

Naar 3D-configurator

Heren IJshockeyshirts

 
IJshockeyshirt H3 Basic

IJshockeyshirt H3 Basic

Klassieke pasvorm
HD-Tex
V-kraag

1 stuk: € 61,00 per stuk
10 stuks: € 45,00 per stuk
50 stuks: € 41,00 per stuk

IJshockeyshirt H6 Hero

IJshockeyshirt H6 Hero

Professionele pasvorm en snit
HD-Mesh
Drie verschillende kraagvarianten

1 stuk: € 73,00 per stuk
10 stuks: € 57,00 per stuk
50 stuks: € 49,00 per stuk

Fitnessshirt XD3 Basic

Fitnessshirt XD3 Basic

TS-Tex
Sportief- getailleerde pasvorm
Ronde kraag, Korte mouw

1 stuk: € 58,00 per stuk
10 stuks: € 42,00 per stuk
50 stuks: € 36,00 per stuk

Onze partners in de profsport
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner

IJshockey shirts zelf ontwerpen bij owayo!

Het is de wens van vele ijshockeyteams om hun eigen kleding zelf te ontwerpen. Geen enkel probleem bij owayo! Om het designen te vergemakkelijken zodat jullie aan je eigen wensen kunnen voldoen hebben wij enkele tips:

IJshockey shirts ontwerpen? - Zo doe je dat!

Kies in de 3D-configurator je gewenste product uit. Geef daarna je voorkeur op uit de vele beschikbare designs en kleuren. Via het snelmenu aan de rechterkant is het mogelijk opschriften en de club-en sponsorlogo's op het shirt te plaatsen. Sla het design op wanneer alles naar wens is, en bestel maar!

Zo verloopt het bestelproces

Voordat wij de ijshockeyshirts kunnen bedrukken dien je de bestelling eerst via het winkelmandje te plaatsen. Na ontvangst controleren wij de designs op geschiktheid en sturen dan een besteloverzicht toe met alle relevante informatie. Pas na een goedkeuring op het besteloverzicht starten wij de productie. De Levertijd varieert, afhankelijk van het seizoen, tussen de 2 en 5 weken waardoor het design snel op het ijs te bewonderen zal zijn.

Onze service

Wij zijn altijd bereid om te helpen! Vragen of de productkwaliteit, levertijden of bestelproces wij beantwoorden ze graag. Wij zijn te bereiken per telefoon of via E-Mail, alternatief kan ook een aanvraag via ons können Sie uns auch eine Anfrage über unser Contactformulier verstuurd worden. Indien er wensen zijn voor een speciaal design dan staat het design-team voor je klaar.

feedbackStarfeedbackStarfeedbackStarfeedbackStarfeedbackStar
Zelf ijshockeyshirts ontwerpen is gemiddeld met 4.9 van 5 sterren beoordeeld op basis van 4.258 eKomi-klantbeoordelingen