• Zelf ontworpen ijshockeyshirts in actie
  • Sliderimage
  • Sliderimage
  • Sliderimage

owayo

IJshockey

owayo

owayo

IJshockey

Zelf ijshockeyshirts ontwerpen

Ontwerp je eigen individuele ijshockeyshirts van professionele kwaliteit bij owayo. De ijshockeyhirts worden speciaal voor jou en naar jouw wensen geproduceerd. Je kiest zelf voor het design, de kleuren, logo's, opschriften en andere details.Meer...

Naar 3D-configurator
Bedrukte ijshockeyshirts, ontworpen in de 3D configurator

Gratis 3D-configurator

Eigen ijshockeykleding ontwerpen was nog nooit zo gemakkelijk. Gebruik onze 3D-configurator om eenvoudig en snel de mooiste designs te maken.

Naar 3D-configurator
Voorbeeld van een zelf ontworpen ijshockeyshirt

Onze producten

Naast ijshockeyshirts bieden we ook pant shells, jacken en verschillende accessoires aan. Bekijk hier ons complete ijshockeyassortiment.

Actuele levertijd

Normaal ( 3 weken)
Express (vanaf 7 werkdagen)

Uitgebreide informatie met betrekking tot onze levertijden en verzendkosten voor standaard- en expressproductie vind je hier.

owayo kledingspartner Kölner Haie
owayo kledingspartner Adler Mannheim
owayo kledingspartner Rapaces de Gap

owayo is officiële kledingsponsor van professioneel ijshockey

IJshockey shirts zelf ontwerpen bij owayo!

Het is de wens van vele ijshockeyteams om hun eigen kleding zelf te ontwerpen. Geen enkel probleem bij owayo! Om het designen te vergemakkelijken zodat jullie aan je eigen wensen kunnen voldoen hebben wij enkele tips:

IJshockey shirts ontwerpen? - Zo doe je dat!

Kies in de 3D-configurator je gewenste product uit. Geef daarna je voorkeur op uit de vele beschikbare designs en kleuren. Via het snelmenu aan de rechterkant is het mogelijk opschriften en de club-en sponsorlogo's op het shirt te plaatsen. Sla het design op wanneer alles naar wens is, en bestel maar!

Zo verloopt het bestelproces

Voordat wij de ijshockeyshirts kunnen bedrukken dien je de bestelling eerst via het winkelmandje te plaatsen. Na ontvangst controleren wij de designs op geschiktheid en sturen dan een besteloverzicht toe met alle relevante informatie. Pas na een goedkeuring op het besteloverzicht starten wij de productie. De Levertijd varieert, afhankelijk van het seizoen, tussen de 2 en 5 weken waardoor het design snel op het ijs te bewonderen zal zijn.

Onze service

Wij zijn altijd bereid om te helpen! Vragen of de productkwaliteit, levertijden of bestelproces wij beantwoorden ze graag. Wij zijn te bereiken per telefoon of via E-Mail, alternatief kan ook een aanvraag via ons können Sie uns auch eine Anfrage über unser Contactformulier verstuurd worden. Indien er wensen zijn voor een speciaal design dan staat het design-team voor je klaar.

feedbackStarfeedbackStarfeedbackStarfeedbackStarfeedbackStar
www.owayo.nl is gemiddeld met 9.4 van 10 sterren beoordeeld op basis van 1407 eKomi-klantbeoordelingen