Feedback

Feedback

Ervaringen van onze klanten …

De belangrijkste feedback komt van onze klanten. Daarom vragen we hen naar hun mening over onze producten en service. Hun beoordelingen worden via het onafhankelijke platvorm eKomi en hieronder verzameld.

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect De shirts vielen iets groter uit maar ze zijn verder top! Precies conform het ontwerp en alles is haarscherp. Super
28.06.2022

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Er zat een foutief shirt bij, dat was even balen, maar probleem is adequaat opgepakt, nieuwe is onderweg.
23.06.2022

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Mooi bedrukt en alles naar wens de prijs is wel hoog
17.06.2022

Goed Goed Goed Goed Goed Het Bestelproces ging helaas mis, mijn order bleek niet doorgezet te zijn waardoor de levering te laat was. Door de hulp van E**** (dank) kon de order op een latere dag op ons reis adres (wijbroden de alped’huzes) alnog net op tijd worden afgeleverd. Verder tevreden over het product. Als ik u verbeteringen voor het shirt wilt doorvoeren dan zou ik mouwen zonder stiksel adviseren.. groet H***
07.06.2022

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Zeer tevreden, shirt is exact gelijk aan ontwerp
27.05.2022

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Zeer tevreden van de reactiesnelheid van Edwin. Zal Owayo zeker aanbevelen!
17.05.2022

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Service was perfect. Erg goed geholpen door ***.
20.04.2022

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Zoals aangegeven, prima kwaliteit, goede service
12.04.2022

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Erg goede en snelle service.
11.04.2022

eKomi

eKomi

eKomi is een onafhankelijk portaal waarop klanten hun online aankoop veilig en transparant kunnen beoordelen. Onze klanten maken al sinds 2011 gebruik van eKomi om hun feedback te geven. Wij kunnen op de klantbeoordelingen bij eKomi geen invloed uitoefenen.

Duizenden andere feedbacks vind je op www.ekomi.nl