Research & Development

Research & Development

Onze innovaties voor de beste prestaties

owayo sportkleding wordt gedragen bij zware wedstrijden. Daar waar elke seconde telt. Daarom doen we geen compromissen met betrekking tot de pasvorm. In de ontwikkeling van elk product wordt zeer veel tijd en moeite gestopt, om onze amateur- en profsporters zo goed mogelijk te ondersteunen bij het neerzetten van topprestaties.

GEAVANCEERDE SYSTEMEN

GEAVANCEERDE SYSTEMEN

In onze afdeling Research & Development werken we met doorontwikkelde CAD programma’s voor onze snitten. Die geven ons de mogelijkheid de pasvorm van onze producten perfect aan te passen aan alle maten en figuren.

HOGE EISEN AAN DE SNITTEN

HOGE EISEN AAN DE SNITTEN

Bij de ontwikkeling van onze producten kiezen we niet voor de middenweg. Elk kledingstuk is in vorm en functie zo ontwikkeld dat het helpt bij het neerzetten van goede prestaties en tegelijkertijd een grote designvrijheid biedt.

DUURTESTS

DUURTESTS

Als een nieuw materiaal de haptische tests doorstaan heeft, wordt het aan een aantal zwarte tests onderworpen. Naast zaken als het weerstandsvermogen van de stof worden vochttransport en ventilatie onder de loep genomen.

MEDE ONTWIKKELD DOOR PROFESSIONALS

MEDE ONTWIKKELD DOOR PROFESSIONALS

Bij elke stap van de productontwikkeling werken we samen met professionals van verschillende sporten. Hun feedback op basis van praktijktesten is een vast bestandsdeel in het ontwikkelingsproces.

WIJ ZIJN KLEURSPECIALISTEN

WIJ ZIJN KLEURSPECIALISTEN

Anders dan andere producenten van sportkleding kunnen we bijna alle kleuren drukken. Om precies die ene kleur te kunnen drukken, hebben we 2.875 kleuren uit de gangbare paletten (Pantone, RAL, HKS) getest en gedefinieerd. Het OCOL systeem garandeert dat die kleuren er op het eindproduct zo uit komen te zien als het hoort.

owayo precise-fit

owayo precise-fit

Om een perfecte pasvorm te kunnen garanderen werken we met het OFIT maatsysteem. Door kleine stappen tussen de maten vindt iedereen de juiste maat. Ons maatsysteem biedt tot 11 herenmaten en 10 damesmaten.