MTB-Team TEXPA-SIMPLON

Nieuws

MTB-Team TEXPA-SIMPLON owayo vanaf nu de nieuwe kledingleverancier van Pro MTB-Team TEXPA SIMPLON

Goed nieuws! Met TEXPA-SIMPLON hebben wij een internationaal succesvol MTB-Team van groot kaliber aan boord. De renners komen uit Oostenrijk, Italië, Zwitserland en Duitsland. Op zijn laatst in 2017 heeft dit team met de Europese kampioenstitel van Christina Kollman laten zien, dat ze zich in het topsegment van de sport kunnen handhaven. Naast verschillende nationale kampioenstitels in 2018, won het team nog verdere overwinningen en podiumplaatsen bij internationale UCI-etappenraces. Christina’s zilveren medaille bij het Wereldkampioenschap Marathon afgelopen september komt daar nog bovenop. Sinds begin november sloot zich daarnaast met Markus Kaufmann nog een veelbelovende naam aan bij het team. Hij is zowel nationaal als internationaal een van de beste Mountainbikers die er is: twee keer werd hij Duits landskampioen, en vier keer won hij de Transalp. Hij is de 11e renner in het team!

IRONMAN World Championship

december 2018

IRONMAN World Championship Mijn weg naar Hawaï

Het was een spannend jaar voor de owayo-atleet Anja Leuendorff. Een succesvol triatlonseizoen, met het wereldkampioenschap als bekroning. "Emotionele achtbaan", zoals ze zelf zegt. Daar zitten veel geld, tijd en zenuwen achter.
Sinds 2014 is het Berlijnse meisje gevallen voor triatlon en is een ambitieuze atleet in de scene. Na de geboorte van haar tweede kind vorig jaar, wilde ze het weer weten en kwalificeerde ze zich voor de derde keer voor Hawaï.
Anja over je succes: "Ik denk dat het komt door de gerichte training, want er is geen tijd voor "lege kilometers" en je moet gewoon doen wat je kunt. Bovendien is er het feit dat je jezelf niet kunt overtrainen omdat je gewoonweg geen tijd hebt". Naast haar werk en kinderen was de voorbereiding op de Ironman een echte uitdaging, die zeker niet mogelijk zou zijn geweest zonder de grote steun van haar man.
De race op Big Island is de top van de lange afstand: meer dan 3,8 km zwemmen in ruwe zee, 180 km fietsen door de lavawoestijn en een marathon op meer dan 40 graden. Een enorme uitdaging, zelfs voor een ervaren atleet. Daarmee kan Anja haar 14e lange afstand en haar 3e Ironman Hawaï met trots en tevreden finishen op de Ali'i Drive: "Een unieke ervaring die ik nooit zal vergeten in mijn leven".

Brûleurs de Loups

november 2017

Brûleurs de Loups Een nieuw ijshockeyteam bij owayo

Hartelijk welkom! Vanaf het seizoen 2017/2018 is owayo de officiële kledingsponsor van de Franse ijshockeyclub Brûleurs de Loups. De club is gevestigd in de alpenstad Grenoble en speelt al sinds 1968 in eerste Franse divisie, ‘Ligne Magnus’. Brûleurs de Loups heeft in het verleden vele succes behaald waaronder zes keer het kampioenschap en vier keer de beker. De meest recente bekeroverwinning dateert uit 2017. Wedstrijden worden gespeeld in de geliefde ijshal "Pôle Sud", dat met 5000 zitplaatsen de op twee na grootste van Frankrijk is. owayo is verheugd om naast Rapaces de Gap een tweede professionele ijshockeyclub in Frankrijk van hoogwaardige kleding te voorzien. Op een lange en succesvolle samenwerking!

EWE Baskets Oldenburg

juli 2017

EWE Baskets Oldenburg Duitse vice kampioen 2017

Kort voor de playoffs had niemand gedacht dat de EWE Baskets Oldenburg dit jaar in de finale om het kampioenschap zouden strijden. De outsider heeft dit jaar een ongelofelijk seizoen achter de rug en heeft voor vele verrassingen gezorgd. Neem bijvoorbeeld de fenomenale overwinning tegen de titelfavoriet Ulm in de halve finale van de playoffs. Ulm was 25 wedstrijden op rij ongeslagen en had de competitie vanaf de eerste plaats aangevoerd. De Oldenburgers zetten tegen de club uit Ulm echter goed door en trokken de halve finale naar zich toe. Niemand had daarom met dit resultaat rekening gehouden! In de finale kwamen ze vervolgens de kampioen Brose Bamberg tegen. Rickey Paulding, die al 10 jaar een vast onderdeel is van de EWE Baskets, speelde een geweldige wedstrijd. Aan het eind kwam het echter net te kort en verloren de Oldenburgers in de derde wedstrijd met 58:76 tegen de Bambergers. Terwijl Oldenburg de overwinning en hun negende kampioenschap vierden, bedankten de spelers van EWE Baskets hun 200 meegereisde fans. De teleurstelling maakte echter al snel plaats voor een gevoel van trots op een geweldige playoffs en het vice kampioenschap. Wat een basketballseizoen!

feedbackStarfeedbackStarfeedbackStarfeedbackStarfeedbackStar
www.owayo.nl is gemiddeld met 9.4 van 10 sterren beoordeeld op basis van 1557 eKomi-klantbeoordelingen