musterservice_contentHeaderTitle

Paskleding

Bekijk onze producten kosteloos

Als je onze producten wilt voelen en passen, sturen we graag vrijblijvend paskleding toe. Vooral bij kleding die vrij strak op het lichaam gedragen wordt, helpt deze service jou en je team om de perfecte maat te vinden.

Wij verzoeken je vriendelijk de paskleding na een testperiode van 14 dagen voldoende gefrankeerd te retourneren. Onvoldoende gefrankeerde pakketten worden niet geaccepteerd.

*Feature exemplaar: voor bepaalde producten is paskleding slechts in een enkele maat beschikbaar. Dit exemplaar dient ertoe om de kwaliteit en afwerking van het product in deze variatie te tonen. Voor het bepalen van de juiste maat kan een andere variatie van het product als paskleding worden genomen welke in meerdere maten beschikbaar is. De pasvorm is in dat geval gelijk aan het feature exemplaar.

[Product --> Paskleding]
DLG5 Pro Goalie shirts --> D5 Pro shirts
DLG6 Hero Goalie shirts --> D6 Hero shirts

Ik wil paskleding bestellen:

Waar heeft u van ons gehoord?

Beveiliginscode

Vul de volgende code
in ter verificatie: 4067

Bevestig onze Algemene Voorwaarden

Hierbij accepteer ik de gebruiksvoorwaarden van owayo.

> Voorwaarden

Toestemming voor gegevensopslag

Hierbij geef ik owayo GmbH toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het opsturen van paskleding. Je kunt deze toestemming op elk moment intrekken binnen het wettelijke kader. Voor meer informatie, raadpleeg onze privacy verklaring.Onze paskleding bestaat uit willekeurige designs en kleuren. We proberen altijd het volledige aanbod aan maten op voorraad te hebben.
feedbackStarfeedbackStarfeedbackStarfeedbackStarfeedbackStar
www.owayo.nl is gemiddeld met 9.2 van 10 sterren beoordeeld op basis van 1372 eKomi-klantbeoordelingen