Made in Germany

Made in Germany

In Duitsland geproduceerd – wereldwijd verkocht

Veel merken hebben de productie vandaag de dag niet meer in eigen hand. Ze kiezen er voor de vervaardiging van hun kleding, soms onder twijfelachtige condities, uit te besteden. Wij volgen een andere weg, want we geven er de voorkeur aan de touwtjes in eigen hand te houden. Daarom produceren we uitsluitend in Duitsland. Zo kunnen we onze klanten de hoogste kwaliteit bieden en garanderen we de beste werkomstandigheden voor onze medewerkers.

Engineered in Germany

Engineered in Germany

Van de ontwikkeling tot en met de computergestuurde productie vinden alle stappen in Duitsland plaats. Alleen zo ontstaan producten die aan onze strenge eisen voldoen.

Kwaliteitscontroles

Kwaliteitscontroles

Vanaf de levering van de stoffen tot en met het finale producten worden onze producten meermaals gecontroleerd. Op die manier kunnen we afwijkingen uitsluiten en onze kwaliteiteis naleven.

Internationaal Team

Internationaal Team

Op ons hoofdkantoor in Regensburg werkt een gemêleerd, internationaal team met medewerkers vanuit de hele wereld. Van La Prise de la Bastille tot Thanksgiving en het Oktoberfest – het wordt bij ons kantoor allemaal gevierd.

Fair voor iedereen

Fair voor iedereen

We produceren onze kleding met een schoon geweten. Voor ons betekent dat veel meer dan alleen aan de Europese standaards voldoen. Zo zorgen we er voor dat onze naaisters goede secundaire arbeidsomstandigheden hebben, zoals een sociale verzekering, een ziektekostenverzekering, een vast contract en een geregelde, plezierige werkplek.