feedback_contentHeaderTitle

Feedback

Ervaringen van onze klanten …

De belangrijkste feedback komt van onze klanten. Daarom vragen we hen naar hun mening over onze producten en service. Hun beoordelingen worden via het onafhankelijke platvorm eKomi en hieronder verzameld.

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Deskundig advies en uitstekende service. Heel tevreden met de fiets shirts welke van prima kwaliteit zijn.
16.05.2019

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Owayo is super geweest in het gehele bestel proces. De medewerkers zijn deskundig in hun advisering en hebben ons ook geholpen met het design (uitlijning van teksten). Owayo maakt haar belofte waar qua levering, daardoor hadden we op tijd de bestelling binnen voor ons wielerevenement met collega's van kantoor.
14.05.2019

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Toffe veranderingen vd medewerkers
07.05.2019

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Ik kan niet anders zeggen dan dat de bestelling, levering, ondersteuning, feedback en het resultaat erg goed bevallen is. Waarom de levertijd zo lang is begrijp ik niet, daar zullen redenen voor zijn maar voor een afnemer is dat een klein minpuntje.
19.10.2018

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Service is uitstekend. levertijd zou wat korter mogen. Nabestellingen per stuk zijn wel aan de prijs. Dat zal wel een reden hebben.
24.09.2018

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Beter kan haast niet. Correct opvolging en feedback. Dank je wel ***.
22.09.2018

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Heb Telkens kontact gehad met Dabber, hij heeft mij zeer goed en correct geholpen. Reageerde direct o mijn mails en had goede adviezen bij mijn ontwerpen.
30.08.2018

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Prima service, persoonlijk en snel. Overall erg tevreden. Vrij lange doorlooptijd na bestelling.
07.07.2018

Goed Goed Goed Goed Goed Wij vinden de express kosten voor het optijd kunnen leveren teveel. Als het nu echt last minute is zeg ik ja. Maar als wij 5 weken van te voren vragen om een datum waarop wij het zeker geleverd willen hebben en hiervoor extra kosten krijgen vinden wij niet ok. Voor de rest zijn wij tevreden.
11.06.2018

eKomi

eKomi

eKomi is een onafhankelijk portaal waarop klanten hun online aankoop veilig en transparant kunnen beoordelen. Onze klanten maken al sinds 2011 gebruik van eKomi om hun feedback te geven. Wij kunnen op de klantbeoordelingen bij eKomi geen invloed uitoefenen.

Duizenden andere feedbacks vind je op www.ekomi.nl

feedbackStarfeedbackStarfeedbackStarfeedbackStarfeedbackStar
www.owayo.nl is gemiddeld met 9.4 van 10 sterren beoordeeld op basis van 1466 eKomi-klantbeoordelingen