Brûleurs de Loups

Nieuws

Brûleurs de Loups Een nieuw ijshockeyteam bij owayo

Hartelijk welkom! Vanaf het seizoen 2017/2018 is owayo de officiële kledingsponsor van de Franse ijshockeyclub Brûleurs de Loups. De club is gevestigd in de alpenstad Grenoble en speelt al sinds 1968 in eerste Franse divisie, ‘Ligne Magnus’. Brûleurs de Loups heeft in het verleden vele succes behaald waaronder zes keer het kampioenschap en vier keer de beker. De meest recente bekeroverwinning dateert uit 2017. Wedstrijden worden gespeeld in de geliefde ijshal "Pôle Sud", dat met 5000 zitplaatsen de op twee na grootste van Frankrijk is. owayo is verheugd om naast Rapaces de Gap een tweede professionele ijshockeyclub in Frankrijk van hoogwaardige kleding te voorzien. Op een lange en succesvolle samenwerking!

EWE Baskets Oldenburg

juli 2017

EWE Baskets Oldenburg Duitse vice kampioen 2017

Kort voor de playoffs had niemand gedacht dat de EWE Baskets Oldenburg dit jaar in de finale om het kampioenschap zouden strijden. De outsider heeft dit jaar een ongelofelijk seizoen achter de rug en heeft voor vele verrassingen gezorgd. Neem bijvoorbeeld de fenomenale overwinning tegen de titelfavoriet Ulm in de halve finale van de playoffs. Ulm was 25 wedstrijden op rij ongeslagen en had de competitie vanaf de eerste plaats aangevoerd. De Oldenburgers zetten tegen de club uit Ulm echter goed door en trokken de halve finale naar zich toe. Niemand had daarom met dit resultaat rekening gehouden! In de finale kwamen ze vervolgens de kampioen Brose Bamberg tegen. Rickey Paulding, die al 10 jaar een vast onderdeel is van de EWE Baskets, speelde een geweldige wedstrijd. Aan het eind kwam het echter net te kort en verloren de Oldenburgers in de derde wedstrijd met 58:76 tegen de Bambergers. Terwijl Oldenburg de overwinning en hun negende kampioenschap vierden, bedankten de spelers van EWE Baskets hun 200 meegereisde fans. De teleurstelling maakte echter al snel plaats voor een gevoel van trots op een geweldige playoffs en het vice kampioenschap. Wat een basketballseizoen!

Duitse Kinderkanker Stichting

juni 2017

Duitse Kinderkanker Stichting owayo ondersteunt goede doelen actie "Kilometer für Kinder"

De Duitse organisatie "Kilometer für Kinder" heeft het idee om het fietsplezier te verbinden met hulp aan zieke kinderen. De actie loopt via de populaire GPS sport-app Strava. Aan het einde van het jaar geeft de Strava gebruiker één cent voor iedere geregistreerde kilometer aan de Duitse Kinderkanker Stichting. Op deze manier worden dagelijks eenvoudig vele kilometers gereden en donaties voor het goede doel ingezameld. En of je nou professional bent, recreatief fietser of je gebruikt de fiets voor woon-werkverkeer, je beweegt jezelf om ook een grotere beweging in gang te zetten. Super motiverend en owayo is dan ook trots om onderdeel van deze actie te zijn en heeft al een donatie van € 2000,- gemaakt.

Wielersport in Oostenrijk

mei 2017

Wielersport in Oostenrijk Team Feldbinder owayo KTM staat aan de start.

Het Oostenrijkse wielerteam treedt met zeven atleten in wieler Bundesliga U23 categorie aan. "Ik kijk uit naar het seizoen 2017. Ons eerste jaar als U23/Elite team wordt een zeer bijzondere uitdaging. Maar met onze gemotiveerde rijders en een leuke ondersteunende staf hopen wij voor een verrassing te kunnen zorgen. " Andreas Baumgartner, teammanager. Met onze professionele wielerkleding die 'Made in Germany' is zijn de atleten in ieder geval perfect uitgerust voor het komende seizoen. Ga hier naar het interview met teamcaptain Matthias Wieneroither.

feedbackStarfeedbackStarfeedbackStarfeedbackStarfeedbackStar
www.owayo.nl is gemiddeld met 9.2 van 10 sterren beoordeeld op basis van 1372 eKomi-klantbeoordelingen