Bavarian Beach Bazis

Bavarian Beach Bazis Beach Soccer

De Bavaria Beach Bazis uit München zijn de eerste en enige Beachsoccer Bundesliga team uit Beieren. Beachsoccer is een zeer attractieve variant van het klasieke voetbal op zand en zit vol met spanning, spectaculaire acties en een sterk evenementsgevoel door de rhytimische achtergrondmuziek en strandgevoel. Als zelfstandige afdeling van de DJK München Pasing e.V. hebben de Bazis na hun oprichting in 2014 het afgelopen seizoen een succesvolle vuurdoop. Niet allen werd ze kampioen van de staat Beieren maar werd ook nationaal, in de German Beach Soccer League, de playoffs bereikt. Ook in het afgelopen seizoen is de goede start van het eerste jaar doorgezet. Het absolute hoogtepunt was het weekend van 25/26 juni (2016) omdat in München de gehele speelronde werdt afgewerkt.

Profiel

Profiel

Opgericht
2014

Klasse
German Beach Soccer League (GBSL)

Overzicht geboekte successen

Overzicht geboekte successen
Staat kampioen Beieren 2015

5st plaatst German Beach Soccer Championship 2017

athleten_beachbazis_erfolge3

Hoe vaak trainen jullie en hoe ziet een training er uit?

Wij trainen 1 á 2 maal in de week bij het München Beach Resort aan de Olympische Roeibaan van de spelen van 1972. Onze spelerstrainer Ricky Goller leidt de training, verder neemt keeperscoach Marc Lamberg de keeperstraining onder zijn hoede. De training bestaat uit technische, tactische en conditionele oefeningen, daarbij ligt de focus voornamelijk op aanvallend spel. De afsluiting is natuurlijk een onderling partijtje voetbal.

Heeft jullie team bepaalde rituelen?

Vele spelers kennen elkaar sinds hun jeugd, daarom is onze teamgeest onze sterkste motivatie. Specifieke rituelen hebben wij niet, behalve het opwarmen en natuurlijk de gezamenlijke derde helft

Wat motiveert jullie voor een wedstrijd?

Voor een wedstrijd stellen wij ons in een cirkel op, zweren aan elkaar dat we er vol voor gaan en schreeuwen luid: „Pack ma’s, BAZIS!“ (Beiers voor auf geht’s wat vertaald naar: Kom op!)

Hoe vieren jullie een overwinning?

Natuurlijk met alle facetten van het vieren. Bij voorkeur in de verenigingskantine, maar net zo lief ergens anders.

Wat betekent owayo voor jullie?

owayo is een sterke partner voor ons. Wij zijn blij dat owayo het potentieel van Beachsoccer op waarde schat en erkend en wij hopen op een lange samenwerking.

Wat vinden jullie van jullie shirts?

Onze shirts zijn niet alleen perfect qua pasvorm maar ook qua design. Het verbind de lifestyle van Beachsoccer en de traditie van onze stad München.