Feedback

Feedback

Ervaringen van onze klanten …

De belangrijkste feedback komt van onze klanten. Daarom vragen we hen naar hun mening over onze producten en service. Hun beoordelingen worden via het onafhankelijke platvorm eKomi en hieronder verzameld.

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Ja , alles is gewoon super. En dan is het gewoon heel leuk om voor een bijzonder persoon een uniek shirt te ontwerpen. Ik maak af en toe iets wat toepasselijk is voor een vriend of familielid. Leuk om te bedenken en leuk om te krijgen.
09.10.2021

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Prima kwaliteit, logo en teksten zijn met de juiste kleuren geprint. Ik heb meerdere vragen gesteld over het ontwerp, en daar is steeds adequaat op gereageerd. Heel fijn!
09.10.2021

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Uitmuntend meedenken tot het laatste moment (en erna nadat de order is gegeven en er toch nog wijzigingen zijn)
06.10.2021

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Prima kwaliteit van de ontvangen t-shirts, leuke configuratiemogelijkheden bij het ontwerpen van de shirts! ik heb geen contact gehad met de medewerkers, dus kan hierover niet oordelen, maar prijs / kwaliteit zit zeer goed!
03.08.2021

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect De printen op het shirt komen zeer goed overeen met hoe ik het in de online module gemaakt had. De printen zijn van goede kwaliteit en shirts zijn mooi geworden. We hebben voor 10 personen besteld. De pasvormen zijn over het algemeen erg goed. De shirts vallen lang. Voor mensen met een grote borstomvang maar gemiddelde lengte kan het shirt met de maattabel daardoor te lang uitvallen. Bij twijfel tussen twee maten is mijn advies om voor de kleinste van de twee te gaan. Unisex valt qua pasvorm (in ons geval) ook goed bij de vrouwen.
20.07.2021

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Zoals de andere keren,goede kwaliteit en snelle service. Ik ben zeer tevreden.
19.07.2021

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Kwaliteit is top ! Duurt wel lang voor je de goederen hebt ..
16.07.2021

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Shirts zien er erg mooi uit van hoge kwaliteit. De 3D design tool is makkelijk in gebruik. Het contact met Owayo was erg goed, ook de design check was erg prettig! Duurde wel lang voor de bestelling verstuurd was.
09.07.2021

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect de service is gewoon top kan niet anders zeggen De shirts zijn van top kwaliteit de configurator werkt top. Wel zou ik het prettig vinden wanneer je zelf ook nog de lijnen en kleuren van het shirt kan maken. Nu moet je kiezen vanuit de selectie en deze aanpassen.
08.07.2021

eKomi

eKomi

eKomi is een onafhankelijk portaal waarop klanten hun online aankoop veilig en transparant kunnen beoordelen. Onze klanten maken al sinds 2011 gebruik van eKomi om hun feedback te geven. Wij kunnen op de klantbeoordelingen bij eKomi geen invloed uitoefenen.

Duizenden andere feedbacks vind je op www.ekomi.nl