Feedback

Feedback

Ervaringen van onze klanten …

De belangrijkste feedback komt van onze klanten. Daarom vragen we hen naar hun mening over onze producten en service. Hun beoordelingen worden via het onafhankelijke platvorm eKomi en hieronder verzameld.

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Eén keer is een vraag per e-mail wel als ontvangen bevestigd, maar niet beantwoord. Los van de puntjes van aandacht die ik hier benoem ben ik héél tevreden over Owayo en heb het al doorverteld in mijn sportieve vriendenclub.
21.01.2022

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Ik ben super tevreden over alles waar ik maar te tevreden over kan zijn. Heb geen enkel minpuntje aan te merken op het hele proces. De kwaliteit is top, de service met het persoonlijk contact was top. Heb dan ook alle lof voor dit bedrijf en meteen de meest positieve reclame gemaakt op Facebook. Dit in een dart forum waarbij ik mezelf heb aangesloten en waar menig positieve reactie op gekomen is. Ook de vragen waar ik dit besteld had stroomden binnen. Heb deze personen dan ook verder geholpen en verwezen naar jullie website. Doe zo verder en nogmaals hartelijk bedankt voor alles.
05.01.2022

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Zeer tevreden over product en service en al meerdere malen div kleding besteld.
03.01.2022

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect lange levertijd. Heb er een spoed van moeten maken. Kwam misschien door d e decembermaand. Het was niet duidelijk voor mijn dochter dat er ook damesmaten waren bij wielrenshirts.
30.12.2021

note0 note0 note0 note0 note0 Superblij dat we onze clubkleding ( 25 man verspreid over een jaar als cadeautje) kunnen personaliseren en dat er zoveel mogelijk is in combinaties. Alleen jammer dat ik 1 keer door mijn eigen schuld een verkeerde maat heb besteld en slechts 3,- euro korting krijg op een grotere maat.
15.12.2021

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Zeer positief verrast. Perfect zoals ik het heb ontworpen. Goede feedback. Snelle levertijden.
03.12.2021

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Erg tevreden over het product. Maatvoering is wel lastig inschatten echter blijft dit uiteraard bij online bestellen. Worden prima geholpen en reactietijden zijn netjes.
22.11.2021

Goed Goed Goed Goed Goed Bestellen via website en zelf ontwerpen is een 'piece of cake'. Erg prettig en vooral erg leuk. Niet et medewerkers gesproken dus kan daar ook geen oordeel over vormen. Vandaar gemiddelde score.
22.11.2021

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Onze eerste shirts zijn uit 2019 en zien er nog steeds als nieuw uit Julie medewerkers zijn altijd zeer behulpzaam bij designkwesties!
28.10.2021

eKomi

eKomi

eKomi is een onafhankelijk portaal waarop klanten hun online aankoop veilig en transparant kunnen beoordelen. Onze klanten maken al sinds 2011 gebruik van eKomi om hun feedback te geven. Wij kunnen op de klantbeoordelingen bij eKomi geen invloed uitoefenen.

Duizenden andere feedbacks vind je op www.ekomi.nl