Feedback

Feedback

Ervaringen van onze klanten …

De belangrijkste feedback komt van onze klanten. Daarom vragen we hen naar hun mening over onze producten en service. Hun beoordelingen worden via het onafhankelijke platvorm eKomi en hieronder verzameld.

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Fantastisch product! Sluit net niet nauw genoeg aan vergeleken wat ik verwacht had maar verder een perfecte score
16.09.2020

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Fantastisch product! Sluit net niet nauw genoeg aan vergeleken wat ik verwacht had maar verder een perfecte score
16.09.2020

Goed Goed Goed Goed Goed Kleding is nog niet in de was geweest maar we zijn super enthousiast over het resultaat en service.
06.08.2020

Goed Goed Goed Goed Goed Duidelijke website, eenvoudig bestelproces. Zeer degelijke fietstrui, kleuren stemmen perfect overeen met ontwerp. Enorm veel keuzemogelijkheden, fijn om eigen ontwerp te maken. Bij de maattabel zou ik ook de lengte van de fietstrui vermelden. Voor grote mensen is het handig om de lengte van de fietstrui te kennen.
05.08.2020

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Kwaliteit is prima, zoals vermeld was en zoals verwacht werd. Over de medewerkers kan ik niets meedelen, vermits ik met geen enkele medewerker contact heb gehad.
31.07.2020

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Top service dat je kan kiezen voor een design check !
22.07.2020

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Al met al een zeer positieve ervaring, voor een volgend cadeau zal ik zeker terugkomen bij dit bedrijf! Het is heel prettig en voelt persoonlijk dat er veel mailverkeer is over de stand van zaken m.b.t. ontvangst bestelling, extra controle en levering. TOP!
10.07.2020

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Heb alleen contact via de mail gehad en dat was super, werd snel gereageerd op een vraag en kreeg daar duidelijk antwoord op. Kwaliteit van zowel wielershirt als de broek is goed, mooie stof, niet te dik maar precies goed voor in de zomer. Zeer tevreden.
06.07.2020

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Prima prijs kwaliteit
02.07.2020

eKomi

eKomi

eKomi is een onafhankelijk portaal waarop klanten hun online aankoop veilig en transparant kunnen beoordelen. Onze klanten maken al sinds 2011 gebruik van eKomi om hun feedback te geven. Wij kunnen op de klantbeoordelingen bij eKomi geen invloed uitoefenen.

Duizenden andere feedbacks vind je op www.ekomi.nl