Één of tienduizend

Één of tienduizend

Bestellen in elk gewenst aantal – voor individuele sporters en hele stadions vol

Of je kiest voor één of tienduizend stuks - dankzij onze eigen productiefaciliteiten in Duitsland leveren we altijd volgens afspraak. Het designen kun je helemaal zelf doen in de 3D configurator of in samenwerking met ons service team.

1 SHIRT

Bestelde Michael voor zijn loopwedstrijd voor het goede doel in Cambodja

1 SHIRT
Michael Walchshofer

“Voor mijn charity-project, de Ultra Trail Marathon door Cambodja, was ik op zoek naar naar functionele sportkleding, waarop mijn sponsoren goed tot gelding komen. Vooral de kwaliteit was erg belangrijk voor me, want bij temperaturen van 40 graden in de jungle moet ik kunnen vertrouwen op mijn kleding. owayo heeft me ontzettend goed geholpen bij het designen en bij de afwikkeling van mijn bestelling – en dat hoewel ik slechts één stuk bestelde. Hartelijk dank voor de fantastische support!”

Michael Walchshofer

5000 Shirts

Bestelde de fanshop van de Adler Mannheim

Adler Mannheim

"Als shop van de Adler Mannheim bestellen we al sinds 2010 bij owayo. Elk seizoen zijn dat minimaal 5000 shirts. De bestelling verloopt altijd via mijn vaste contactpersoon en is ongecompliceerd. Ik kan er volledig op vertrouwen dat de bestelling foutloos, kompleet en op tijd bij ons geleverd wordt. Een sterke partner die we elke keer weer kunnen vertrouwen."

Mirko Basaric, Mannheim
owayo mass-logistics

owayo mass-logistics

OMAS staat voor een precies en tegelijkertijd zeer flexibel, logistiek systeem. Het coördineert onze processen van productiestart tot en met het moment dat we de bestelling aan de transporteur overhandigen. Het zorgt er voor dat we al bij productiestart een concrete verzenddatum kunnen noemen, ongeacht de grootte van de bestelling.