Anja Sturm

Anja Sturm Triatlon, Roadbike

Je lichaam tot het uiterste tarten – dat kunnen triatleten als geen ander. En dat Anja hetzelfde met onze kleding doet, vinden we nog veel beter. Ze test vooral onze damesproducten en staat regelmatig op het podium bij triatlons en megatlons. We danken Anja dat ze deel van ons team uitmaakt.

Profiel

Profiel

Geboren
1988 in Regensburg/Duitsland

Discipline
Triatlon, Roadbike

Overzicht geboekte successen

Overzicht geboekte successen
Bodensee Megathlon Radolfzell: 1e plaats en 2015, 3e plaats en 2017

2e plaats Gigathlon Czech Republic 2017

1e plaats Triatlon Sprint in Regensburg 2015

Anja, vertel in het kort hoe je in de wielersport terecht gekomen bent…

Mijn vader had een nieuwe racefiets gekocht, daarom mocht ik zijn oude een keer proberen en sindsdien ben ik besmet met het virus.

Wat zijn je doelen? In de sport en in het leven?

Ik wil voor mezelf nieuwe uitdagingen aangaan en mijn fysieke grenzen opzoeken. En dat allemaal doen met veel plezier en goede gezondheid.

Wat waren je grootste successen?

Ik heb dit jaar mijn eerste Gigathlon gefinisht. Dat is een wedstrijd bestaande uit 5 verschillende sporten en loopt over 2 dagen. Alleen het feit dat gedaan te hebben is al een succes, en dan ben ik ook nog als tweede individuele vrouw over de finish gekomen. Daarmee heb ik een startplaats voor de Gigathlon in Zwisterland behaald en ik verheug me enorm voor deze nieuwe uitdaging in 2018!

In welk gebied fiets je het liefst?

Eenduidig: Mallorca

Wat onderneem je graag als je niet aan het fietsen bent?

Om de wereld reizen, surfen, snowboarden,…

Wat betekent owayo voor je?

owayo is het enige bedrijf waar mijn persoonlijke designwensen daadwerkelijk gerealiseerd kunnen worden. Bovendien is owayo gevestigd in mijn geboortestad en vind ik het directe contact met de medewerkers onovertrefbaar.

Wat is je lievelingsproduct/wat zijn je lievelingsproducten van owayo en waarom?

De wielershirts zijn perfect afgestemd voor vrouwen en bieden alles wat een veeleisende wielrenster wenst. De hardloopshirts zijn ook geniaal: super licht en aangenaam te dragen.