Élan Sportif Chalonnais

Nieuws

Élan Sportif Chalonnais Samenwerking met het Franse Eerste Liga-basketbalteam

Welkom terug! vanaf het seizoen 2019/20 is owayo wederom de officiële tenueleverancier van de Franse basketbalclub Elan Chalon, die in Frankrijk in de Eerste Basketbal Liga speelt. Het profteam werd in 2017 Frans landskampioen, en heeft het in 2012 zelfs voor elkaar gekregen om de historische Triple te winnen, en wel in hun rood-witte owayo shirts. Op dit succes willen we graag samen verder bouwen! Rémy Delpon van Elan Chalon geeft aan dat het vooral de professionele kwaliteit en de korte levertijden zijn geweest die de Franse basketbalprofs van owayo hebben overtuigd. Niet alleen de spelers, maar ook de spelersstaf van Elan Chalon is uitgerust met owayo tenues. Tevens zijn de trotse fans uit de stad Chalon te zien in owayo fanshirts. Wij kijken uit naar onze verdere samenwerking, en wensen Elan Chalon veel succes!

owayo ambassadeurs

september 2019

owayo ambassadeurs twee owayo- teams bij de 24-uursrace in Kelheim

Op 13 juni om 14u klonkt het startschot voor de 24-uursrace in het Beierse Kelheim. Twee ambassadeur-teams gingen namens owayo van start op het 16 kilometer lange parcours. Zesvoudig Race Across America- winnaar Christoph Strasser reed ook mee. Bij deze hartelijk dank daarvoor! De motivatie bij de ambassadors was enorm; de tien renners hebben alles gegeven, en ook aan plezier ontbrak het niet in het volledig uitgeruste basiskamp.

MTB-Team TEXPA-SIMPLON

april 2019

MTB-Team TEXPA-SIMPLON owayo vanaf nu de nieuwe kledingleverancier van Pro MTB-Team TEXPA SIMPLON

Goed nieuws! Met TEXPA-SIMPLON hebben wij een internationaal succesvol MTB-Team van groot kaliber aan boord. De renners komen uit Oostenrijk, Italië, Zwitserland en Duitsland. Op zijn laatst in 2017 heeft dit team met de Europese kampioenstitel van Christina Kollman laten zien, dat ze zich in het topsegment van de sport kunnen handhaven. Naast verschillende nationale kampioenstitels in 2018, won het team nog verdere overwinningen en podiumplaatsen bij internationale UCI-etappenraces. Christina’s zilveren medaille bij het Wereldkampioenschap Marathon afgelopen september komt daar nog bovenop. Sinds begin november sloot zich daarnaast met Markus Kaufmann nog een veelbelovende naam aan bij het team. Hij is zowel nationaal als internationaal een van de beste Mountainbikers die er is: twee keer werd hij Duits landskampioen, en vier keer won hij de Transalp. Hij is de 11e renner in het team.

IRONMAN World Championship

december 2018

IRONMAN World Championship Mijn weg naar Hawaï

Het was een spannend jaar voor de owayo-atleet Anja Leuendorff. Een succesvol triatlonseizoen, met het wereldkampioenschap als bekroning. "Emotionele achtbaan", zoals ze zelf zegt. Daar zitten veel geld, tijd en zenuwen achter.
Sinds 2014 is het Berlijnse meisje gevallen voor triatlon en is een ambitieuze atleet in de scene. Na de geboorte van haar tweede kind vorig jaar, wilde ze het weer weten en kwalificeerde ze zich voor de derde keer voor Hawaï.
Anja over je succes: "Ik denk dat het komt door de gerichte training, want er is geen tijd voor "lege kilometers" en je moet gewoon doen wat je kunt. Bovendien is er het feit dat je jezelf niet kunt overtrainen omdat je gewoonweg geen tijd hebt". Naast haar werk en kinderen was de voorbereiding op de Ironman een echte uitdaging, die zeker niet mogelijk zou zijn geweest zonder de grote steun van haar man.
De race op Big Island is de top van de lange afstand: meer dan 3,8 km zwemmen in ruwe zee, 180 km fietsen door de lavawoestijn en een marathon op meer dan 40 graden. Een enorme uitdaging, zelfs voor een ervaren atleet. Daarmee kan Anja haar 14e lange afstand en haar 3e Ironman Hawaï met trots en tevreden finishen op de Ali'i Drive: "Een unieke ervaring die ik nooit zal vergeten in mijn leven".