Echte producent

Echte producent

Wij produceren onze producten zelf

Wij zijn echte producent en produceren onze producten zelf. Elke garen, elke naad en elk detail wordt precies volgens onze voorschriften verwerkt. Een bestelling verlaat onze productie op de door ons geplande dag en ook de kwaliteit is bij elk product precies zo als het hoort te zijn. Daar worden niet alleen wij, maar vooral onze klanten gelukkig van.

RESEARCH & DEVELOPMENT

RESEARCH & DEVELOPMENT

Onze R&D afdeling ontwikkelt stoffen en producten die enerzijds in kwaliteit en pasvorm aan de hoogste eisen voldoen en anderzijds de grootsmogelijke designvrijheid bieden.

EXPRESS- EN GROOTMAGAZIJN

EXPRESS- EN GROOTMAGAZIJN

Om bestellingen van elke omvang flexibel en snel te kunnen verwerken, houden we in ons express- en grootmagazijn een voorraad van rond 200.000 kg functionele stoffen.

GEAVANCEERDE PRODUCTIE

GEAVANCEERDE PRODUCTIE

De productie van onze sportkleding vindt plaats in een kwalitatief hoogstaande productiefaciliteit. Computergestuurde systemen garanderen tot op een millimeter precieze verwerking op het hoogste niveau.

GESPECIALISEERDE NAAIERIJ

GESPECIALISEERDE NAAIERIJ

Onze naaisters specialiseren zich op een paar producten. Daardoor winnen ze expertise in en kunnen een constante, hoge kwaliteit garanderen.

GECONTROLEERDE KWALITEIT

GECONTROLEERDE KWALITEIT

De kwaliteit van onze producten wordt tijdens elke stap van het productieproces bewaakt. En voordat een bestelling verstuurd wordt, wordt de kleding nogmaals steekproefsgewijs gecontroleerd om afwijkingen in de maatvoering uit te kunnen sluiten.

Wij kunnen handelen.<br />Direct.

Wij kunnen handelen.
Direct.

Wie naald en draad zelf bedient, heeft de touwtjes in handen. Dankzij een productie in eigen huis kunnen we expresproducties aanbieden en op bijzondere wensen ingaan.

De productie<br />in eigen beheer

De productie
in eigen beheer

Doordat we onze processen zelf in de hand hebben, kunnen we leverproblemen zo als uitsluiten.

100%<br />Kwaliteit

100%
Kwaliteit

Onze afdeling Research & Development werkt nauw samen met de productie. Op die manier kunnen we producten ontwikkelen die aan de hoogste eisen voldoen.