• Individuele basketbalshirts in actie
  • Sliderimage
  • Sliderimage
  • Sliderimage
  • Sliderimage
  • Sliderimage
  • Sliderimage
  • Sliderimage

owayo

Basketball

owayo

owayo

Basketball

Zelf basketballshirts ontwerpen

Ontwerp je eigen individuele basketballshirts van professionele kwaliteit bij owayo. De basketballshirts worden speciaal voor jou en naar jouw wensen geproduceerd. Je kiest zelf voor het design, de kleuren, logo's, opschriften en andere details.Meer...

Naar 3D-configurator
Bedrukte basketballshirts, ontworpen in de 3D configurator.

Gratis 3D-configurator

Eigen basketballkleding ontwerpen was nog nooit zo gemakkelijk. Gebruik onze 3D-configurator om eenvoudig en snel de mooiste designs te maken.

Naar 3D-configurator
Voorbeeld van een zelf ontworpen basketballshirt

Onze producten

Naast basketballshirts bieden we ook basketballshorts, jacken en verschillende accessoires aan. Bekijk hier ons complete basketballassortiment.

Actuele levertijd

Normaal ( 3 weken)
Express (vanaf 7 werkdagen)

Uitgebreide informatie met betrekking tot onze levertijden en verzendkosten voor standaard- en expressproductie vind je hier.

owayo kledingspartner EWE Baskets Oldenburg
owayo kledingspartner Eisbären Bremerhaven
owayo kledingspartner Niners Chemnitz
owayo kledingspartner Uni Paderborn
owayo kledingspartner Wohnbau Angels

owayo is officiële kledingsponsor van professioneel basketball

Je eigen basketballtenue ontwerpen

Voor alle teams die niet alleen qua spel buitengewoon willen zijn maar ook qua tenue dan is het creeëren van een eigen tenue de oplossing! Om dit snel en ongecompliceerd te realiseren hebben wij enkele tips qua design mogelijkheden en bestellen:

Basketball shirts zelf ontwerpen? Zo doe je dat!

Je eigen complete set basketball kleding bedrukken gaat heel makkelijk: Kies in de 3D-configurator je gewenste product uit. Geef daarna je voorkeur aan uit de vele beschikbare designs en kleuren. Via het snelmenu aan de rechterkant is het mogelijk opschriften en de club-en sponsorlogo's op het shirt te plaatsen.

Zo verloopt het bestelproces

Nadat je het design hebt afgerond kan de bestelling via het winkelmandje geplaatst worden. Wij controleren de designs op geschiktheid en sturen dan een besteloverzicht toe met alle relevante informatie. Na een goedkeuring op het besteloverzicht starten wij de productie. De Levertijd varieert, afhankelijk van het seizoen, tussen de 2 en 5 weken waardoor jouw eigen design snel op de vloer te bewonderen is.

Onze service

Wij zijn altijd bereid om te helpen! Vragen of de productkwaliteit, levertijden of bestelproces wij beantwoorden ze graag. Wij zijn te bereiken per telefoon of via E-Mail, alternatief kan ook een aanvraag via ons können Sie uns auch eine Anfrage über unser Contactformulier verstuurd worden. Indien er wensen zijn voor een speciaal design dan staat het design-team voor je klaar.

feedbackStarfeedbackStarfeedbackStarfeedbackStarfeedbackStar
www.owayo.nl is gemiddeld met 9.4 van 10 sterren beoordeeld op basis van 1407 eKomi-klantbeoordelingen